Beberapa siri kuliah Ust Abu SAIF untuk dimuat turun

1. Imbauan Kisah Pembukaan Kota Qastontiniyyah (22 Disember 2008) [KLIK]

usthaswm29122008

2. Siri Terakhir Kisah Nabi Yusuf a.s. – Yusuf dan Kemenangan (29 Disember 2009) [KLIK]

3. Isu Palestin_Antara Muslim Ilusi dan Yahudi Realiti (12 Januari 2009) [KLIK]

4. Meneladani Kejatuhan Uthmaniyyah (bhg I)(21 Januari 2009) [KLIK]

usthaswm11022009

5. Meneladani Kejatuhan Uthmaniyyah (bhg II)(11 Februari 2009) [KLIK]

6. Meneladani Kejatuhan Uthmaniyyah (III_akhir)(18 Februari 2009) [KLIK]

7. Imbauan Kisah Kewafatan Rasulullah SAW, Iktibar dan Teladan (06 Mac 2009) [KLIK]

4 Responses to “Beberapa siri kuliah Ust Abu SAIF untuk dimuat turun”


  1. 1ABU SAIF

    Assalamualaikum WBT.

    Jazakallahu khairal jazaa’ ya akhi, atas konsistensi anta menghadiri kuliah ana. Kalau ana mati dan anak ana tak sure apa-apa tentang ceramah ana, ana akan pesan dia cari anta 🙂

  2. 2husainibrahim

    Wa’alaikumussalam WRT WBH Ustaz,

    Jazakallahu khairal jazaa’ kembali atas kunjungan ke blog saya yang tak berapa sangat ini.

    Uisy, berat dan tinggi sangat harapan Ustaz tu, tak tertanggung bahu nak memikul. Tak apa, semoga Allah memberkati umur Ustaz, anak-anak dan seluruh keluarga Ustaz. Ameen!

  3. 3irshadian

    Oo saya pun kena carilah, saya tak pernah dengar live

  4. 4husainibrahim

    Awak nak cari siapa cik Amal? Tak payah cari-cari, muat turun je kuliah-kuliah yang saya dah upload tu… 😉

Leave a Reply